Parteneriat la vedere intre papa Francisc si Illuminati

Lansat marți de Papa Francisc, Consiliul Vatican pentru un „Capitalism Incluziv” este un parteneriat „între unii dintre cei mai mari lideri de investiții și afaceri din lume și Vatican … pentru a reforma capitalismul într-o forță puternică pentru binele umanității”.

Consiliul, a cărui înființare a fost condusă de Lynn Forester de Rothschild, este „condus de un grup central de lideri globali, cunoscuți ca Gardieni pentru Capitalismul Incluziv, care se întâlnesc anual cu Papa Francisc” pentru „construirea unei economii mai echitabile, mai incluzive și mai durabile”.Gardienii și-au luat angajamente publice „pentru sute de acțiuni măsurabile” în direcția obiectivelor de dezvoltare durabilă în domenii precum „acțiune climatică, pace și justiție, educație de calitate și egalitate de gen”.

În primul său discurs adresat Gardienilor după lansarea Consiliului, Papa Francisc a spus: „Este urgent nevoie de un sistem economic care să fie corect, demn de încredere și capabil să facă față celor mai profunde provocări cu care se confruntă omenirea și planeta noastră. Ați preluat provocarea căutând modalități prin care capitalismul să devină un instrument mai incluziv pentru bunăstarea umană integrală ”.

Iar Lynn de Rothschild a spus: „Capitalismul a creat o prosperitate globală enormă, dar a lăsat în urmă prea mulți oameni, a dus la degradarea planetei noastre și nu este de încredere pentru întreaga societate. Acest Consiliu va urma avertismentul Papei Francisc de a asculta „strigătul pământului și strigătul săracilor” și de a răspunde cererilor societății pentru un model de creștere mai echitabil și mai durabil ”.

Comentarii închise la Parteneriat la vedere intre papa Francisc si Illuminati

Din categoria Informatii

Comentariile nu sunt permise.