Lupii în blană de oaie sunt periculoși, dar mai răi sunt lupii îmbrăcați în haine de păstori.

Lupii în blană de oaie sunt periculoși, dar mai răi sunt lupii îmbrăcați în haine de păstori. (pr.G.Rutler)
 
Cei care se tulbură la auzul afirmației din mesajele date MDM, că Falsul Profet este un demon trimis să ne deruteze, să afle că nu e ceva nou, căci iată Isus a spus în Biblie despre unul dintre cei 12 învățăcei aleși că: ”este un diavol”

în Biblie:
”Isus le-a răspuns: „Oare nu v-am ales eu pe voi doisprezece? Dar unul dintre voi este un diavol!” De fapt, vorbea despre Iúda, fiul lui Símon Iscarióteanul, pentru că acesta, unul dintre cei doisprezece, avea să-l trădeze.” (Ioan 6, 70-71)

în mesajele MDM:
”Priviți-l cu ochii limpezi pe profetul fals, cum va încerca el să conducă Biserica Mea, deși el nu vine din Casa Tatălui Meu. Va părea că da, însă nu va fi adevărat. … Fiți atenți la această înșelăciune. Nu permiteți ca sufletul vostru să se piardă astfel, rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă, pentru harul discernământului, ca să-l vedeți pe acest profet fals așa cum este în realitate. Un demon trimis să vă deruteze, din fundul iadului.” (din mesajul dat MDM în 19 februarie 2011)

”Pentru cei care cred în Fiul Meu, acesta va fi un timp de suferință. Biserica Catolică îi va împinge în două direcții diferite. Jumătate vor crede că, din datorie, trebuie să-l urmeze pe Profetul Fals, Papa care va fi succesorul Papei Benedict al XVI-lea. El, fiara, va fi îmbrăcat în blană de miel, dar el nu este de la Tatăl Meu, Dumnezeul Preaînalt și va păcăli bietele suflete, printre care se vor afla și preoți, episcopi și cardinali. Mulți îl vor urma și vor crede în el și vor considera că este trimis de Dumnezeu pentru a domni peste Biserica Sa de pe pământ. Din păcate, multe suflete vor urma învățăturile sale, ceea ce va fi o insultă pentru Tatăl Meu. Alții, – plini de Duhul Sfânt și pentru că sunt suflete umile, posedând harul discernământului – vor ști imediat că în Biserica Romei se află un impostor. Noul Papă fals deja plănuiește, chiar înainte de a urca pe tron și a lua scaunul lui Petru, să critice învățăturile Fiului Meu. Apoi, el mă va judeca pe Mine, Mama Binecuvântată a lui Dumnezeu și va batjocori rolul Meu de Co-Răscumpărătoare.” (din mesajul dat MDM în 10 aprilie 2012)

Exorcistul îi avertizează pe episcopii irlandezi asupra unei creșteri alarmante a activității demonice
DUBLIN, Irlanda, 26 ianuarie 2018 (LifeSiteNews)
Un renumit exorcist irlandez a cerut episcopilor din țara sa să ofere mai multă asistență pentru a face față unui val exponențial de rău.
Părintele Pat Collins a scris o scrisoare deschisă către ierarhia bisericI, menționând și că a văzut o paralelă între creșterea activității malefice și creșterea apostaziei în cadrul Bisericii.
El a scris că „au existat dovezi crescânde despre activitatea malefică a celui rău”.
Preotul irlandez a declarat că a fost copleșit aproape zilnic de oameni disperați, care îi cereau ajutorul pentru a se ocupa de ceea ce credeau ei că sunt posesii demonice și alte activități demonice.
Părintele Collins a spus că este „derutat” că episcopii irlandezi nu fac mai mult pentru a desemna preoți care să se ocupe de aceste situații, a raportat The Irish Catholic, care include declarații ale oamenilor despre întâlniri supranaturale, cazuri în care sunt trași din paturile lor și, alte situații, în aparență posesii.

IAE a raportat o creștere semnificativă a activității demonice în ultimii câțiva ani, potrivit unui raport al Agenției Catolice de Știri (CNA).
The National Catholic Register a raportat în martie anul trecut o creștere alarmantă a rapoartelor privind activitatea demonică – exorciștii existenți fiind depășiți de numărul de cereri.
Părintele Vincent Lampert, exorcist pentru Arhiepiscopia din Indianapolis din 2005, a declarat The National Catholic Register că posesiunile demonice actuale sunt rare.
„Am văzut doar trei posesii în ultimii trei ani”, a spus el, „dar există și infestări, vexări și obsesii”.
Infestarea demonică se întâmplă în locurile unde obiectele efectiv se mișcă și există zgomote puternice, a explicat părintele Lampert. În caz de vexare, o persoană este atacată fizic și poate avea urme, inclusiv vânătăi, mușcături sau zgârieturi. Obsesia demonică implică atacuri psihice, cum ar fi gânduri demonice persistente care aleargă haotic în mintea unei persoane.
”În posesii”, a spus părintele Lampert, ”am văzut ochi dați peste cap, tir de obscenități, contorsiuni corporale, mirosuri pestilențiale, temperaturi scăzând brusc în încăpere și am văzut pe cineva levitând.
Biserica Catolică face o distincție clară între activitatea demonică și problemele psihologice, afirmând în Catehismul său: „este important să constatăm că avem de-a face cu prezența celui rău și nu cu o boală” (CCC 1673).

„Ceea ce descopăr cu disperare sunt oameni care, în mintea lor, cred – în mod corect sau în mod greșit – că sunt afectați de un duh rău”, a spus părintele Collins, care este și un psiholog experimentat.
Chiar și în cazurile în care posesia demonică nu este prezentă, a adăugat el, oamenii care vin la biserică pentru ajutor, adesea nu îl obțin. „Cred că în multe cazuri ei gândesc greșit”, a spus el în legătură cu activitatea demonică, „dar când se îndreaptă spre Biserică, Biserica nu știe ce să facă cu ei și ei îi trimite fie la un psiholog, fie la cineva despre care au auzit că s-ar ocupa de așa ceva și astfel ei pică între două luntri și adesea nu sunt ajutați”.

Părintele Collins a declarat The Irish Catholic că în Biblie este clar că exorcismul este fundamental pentru lucrarea lui Isus și se întrebă dacă clericii Bisericii încă mai cred și azi că există duhuri rele, el suspectându-i că nu.

Nu e de mirare deoarece din mesajul dat MDM în 07 iunie 2012 știm că:
”Anul trecut s-au eliberat din străfundurile Iadului 600.000 de îngerii căzuți. Acum au fost eliberați încă 5 milioane. …
Satana îi trimite pe demonii săi la credincioși, ca să-i chinuie. Dacă i-ați putea vedea, v-ați îngrozi. Puteți fi înconjurați de doi sau trei și vă pot sminti ca să deveniți confuzi, triști și mintea voastră să fie plină de gânduri nemiloase față de ceilalți.”

Comentarii închise la Lupii în blană de oaie sunt periculoși, dar mai răi sunt lupii îmbrăcați în haine de păstori.

Din categoria Informatii

Comentariile nu sunt permise.